Connexió L' Escurçó Negre amb Els Joves





Els Joves i L'Escurçó Negre dues les millors sèries que s'han fet mai i que van marcar tota una generació, i gràcies a TV3 a molts catalans. Aquestes comèdies britàniques amb gran dosi d'humor negre i sarcasme es van esdevenir unes sèries de culte, així com els seus personatges. 

Segur que molts us hi vau fixar, al seu moment, que alguns dels actors dels Joves (1982-1984) sortíen en capítols de L'Escurçó Negre (1983-1989). Per si us van passar per alt, aquí teniu quan van sortir i qui:

- En Neil (Nigel Planer) sortia com a Lord Smedey, a la tercera temporada de l'Escurçó Negre (1987)
. En el capítol 3, "Revolució i Noblesa".



En Rick (Rik Mayall) apareix varis cops, un fent de Flashheart, en la segona temporada (1986), en el primer capítol "Campanetes". 




En Vyvyan (Adrian Edmonson) fa de Baró Von Richthoven, en el quart capítol "Avió privat" de la quarta temporada (1989), que lluita contra altre cop Lord Flashheart (Rik Mayall). 






Rik Mayall també surt en el 6è capítol "El Segell Negre" de la primera temporada (1983), fent de Mad Gerald:




I el nostre estimat Rick (et trobem a faltar...) completa el poker d'actuacions amb l'especial d'inici d'un nou mil·leni "Endarrere i endavant" (1999) fent altre cop de Flash, a l'estil Robin Hood, acompanyat de la model Kate Moss.




Bonus Track:

Diferents actors secundaris apareixen en les dues comèdies, entre altres el guionista Ben Elton, o Stephen Frost, o Mark Arden entre altres... tots ells fent petits papers en diferents capítols.


 Mark Arden

 Ben Elton

 Stephen Frost












0 comentários:

Publica un comentari a l'entrada

TV Series T-shirts: Garigots

Social Follow

Cercar en aquest blog

Donacions

Top Sèries 2021

Social Follow

 
Created By SoraTemplates | Distributed By Gooyaabi Templates